Plug & Pay (IMU) koppelen

Doel van de handleiding: Je eigen Plug & Pay-winkel koppelen aan de portal van Intime Delivery. Je hebt hiervoor geen programmeerkennis nodig. Door het volgen van de onderstaande stappen koppel je eenvoudig en binnen 5 minuten je winkel aan ons verzendsysteem. Hiermee kun je daarna snel de adres- en douanegegevens van je bestellingen importeren om ze vervolgens te verzenden.

Gebruik van de koppeling: De koppeling tussen je webshop en de portal van Intime Delivery wordt alleen gebruikt om de adres- en douanegegevens van je bestellingen in te laden. Door een webshop te koppelen kan het systeem alleen deze gegevens uitlezen, wij van Intime Delivery zullen nooit in kunnen loggen in je webshop om dingen aan te passen of in te zien. Je geeft puur en alleen een toestemming zodat onze computersystemen met elkaar kunnen communiceren en de benodigde informatie op kunnen halen.

Koppel je Plug & Pay-systeem

1. Log in bij Plug & Pay via https://admin.plugandpay.nl/login

2. Let erop dat je inlogt bij je 'Store' en niet bij 'Affiliate'

3. Klik links in het menu op 'Instellingen' en daarna op 'Ontwikkelaars' in het tweede menu dat verschijnt

4. Je komt nu in een overzicht waar je API-sleutels kunt aanmaken

5. Klik op 'Nieuwe API sleutel toevoegen +'

6. Er wordt je nu gevraagd een naam op te geven voor de API sleutel, vul hier 'Intime Connector' in

7. Je ziet nu een schermpje met je unieke API sleutel, klik dit niet weg! Kopieer de sleutel door rechtsonder op 'kopiƫren' te klikken

8. Open een nieuw tabblad in je browser en ga naar de portal van Intime Delivery

9. Klik links in het menu op 'Integraties', dan op 'Webshop koppelingen' en als laatste op de blauwe knop 'Koppeling toevoegen' en kies voor 'Plug & Pay'

10. Je komt nu in een scherm waar je een aantal dingen moet invullen

11. Bij 'Naam' vul je de naam van je webshop in

12. In het veld 'URL' vul je de URL van je webshop in

13. Bij het veld 'API Key' plak je de API sleutel die je in stap 7 gekopieerd hebt

14. Klik op de knop 'Opslaan'

15. Als je alles correct hebt ingevuld zie je nu een groen vinkje staan achter de koppeling die je net hebt toegevoegd

16. Je Plug and Pay systeem in nu gekoppeld. Je kunt beginnen met het inboeken van je zendingen