Producten aanmaken voor CSV import

Doel van de handleiding: In deze handleiding laten we je zien hoe je eenvoudig producten aanmaakt in onze portal, die het importeren van een CSV een stuk eenvoudiger maken.

1. Klik in de portal van Intime Delivery links in het menu op 'Integraties', daarna op 'Automatische regels' en als laatste op 'Mijn producten'

a. Er wordt nu een overzicht geladen van de producten die we kunnen uitlezen uit je gekoppelde webshops. Heb je geen webshops gekoppeld, dan blijft de lijst leeg

b. Om voortaan eenvoudig bestellingen te kunnen importeren met een CSV kun je alvast producten aanmaken in onze portal, zodat deze voortaan automatisch herkend worden door ons systeem en er alvast een hoop informatie kan worden ingevuld

2. Om deze producten aan te maken klik je rechtsboven op de groene knop met 'Eigen product toevoegen'

3. Vul hier de naam van je product in en een unieke code (dit mag de SKU zijn, maar als je deze niet gebruikt mag het ook een unieke code zijn die je onthoudt)

4. Deze code of SKU heb je later nodig bij het aanmaken van een CSV, vul deze overal in waar dit product in zit, zodat ons systeem het kan herkennen en de juiste regels eraan kan koppelen

5. Je eigen ingevoerde product verschijnt nu in het overzicht van je producten

6. Je kunt er nu product, verpakking en vervoerdersregel aan koppelen

7. Hoe je deze regels aanmaakt lees je hier