Adresboek

Doel van de handleiding: In deze handleiding leer je hoe je je adresboek kunt beheren. Omdat je soms klanten hebt die geregeld bestellingen bij je plaatsen, kan het handig zijn een adresboek bij te houden, zodat je niet steeds een adres opnieuw hoeft in te boeken.

Het beheren van je adresboek

1. Klik in het linkermenu op 'Instellingen' en dan op 'Adresboek'

2. Je ziet nu een overzicht met alle contactpersonen die je hebt opgeslagen in je adresboek

a. Als je nog geen adressen hebt opgeslagen zie je een leeg scherm

Nieuw contactpersoon toevoegen

1. Klik rechtsboven op de blauwe knop 'Adres toevoegen'

2. Vul de adresgegevens van de contactpersoon

3. Klik rechtsboven op de blauwe knop met 'Opslaan' om je aanpassingen te bewaren

Contact verwijderen

1. Als je een contact permanent wilt verwijderen uit je adresboek, klik je op het prullenbak-icoontje dat staat in de rij van het adres dat je wil verwijderen

2. Klik daarna op 'Ja'

Contactgegevens bewerken

1. Klik op het potlood-icoontje achter het adres dat je wil bewerken

2. Pas nu de gegevens aan die je wil aanpassen

3. Klik daarna op de blauwe knop met 'Opslaan' om je aanpassingen te bewaren