Tracking bekijken bij vervoerder

Het kan zijn dat je de originele trackingpagina van Deutsche Post wil bekijken in plaats van de tracking die je vanuit ons te zien krijgt.

Deutsche Post

Bij Deutsche Post kun je dit eenvoudig doen op de volgende manier:

1. Begint je trackingnummer met LY ga naar de volgende pagina;

https://www.packet.deutschepost.com/webapp/public/packet_traceit.xhtml

Begint je trackingnummer met LE ga naar de volgende pagina;

https://nolp.dhl.de/

2. Vul in het invulveld achter 'Barcode' het trackingnummer in dat je wil bekijken en klik op 'Search'

3. Je krijgt nu de tracking van Deutsche Post te zien

FedEx

Als je tracking van FedEx wil controleren, dan kun je dat als volgt doen:

1. Ga naar de trackingpagina van FedEx: https://www.fedex.com/

2. Vul in het invulveld waar 'Tracking ID' staat het trackingnummer in en klik op de oranje knop met 'TRACK'

3. Je krijgt nu een overzicht van de tracking te zien